TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Sodelovanje med oddelki - izziv ali potencial?

Vsebinske delavnice, katerih stranski produkt je izrazito izboljšanje medoddelčnega sodelovanja

Ne glede na velikost, branžo ali lastništvo podjetja - zaposleni so tisti, ki sami najbolje poznajo ozka grla. Iskanje poti do rešitev je s sodelovanjem zaposlenih velika priložnost za izboljšanje medsebojnega sodelovanja in medoddelčnih odnosov. Kajti na ukaz...ne gre. Če pa zaposleni poznajo svojo vlogo, korist oz. koristnost lastnega delovnega mesta in oddelka, povezanost ter soodvisnost z drugimi, če se kot vrednota izpostavi tako končni rezultat kot tudi kakovost in prijetnost medsebojnega sodelovanja, lahko na tej poti odklenemo velik potencial organizacije. Energija zaposlenih se usmeri v kreativnost in inovativnost ter v končnega kupca. To je tudi edino okolje, v katerem so možni agilni pristopi. V ta namen nudimo specializiran program, ki je novost v Sloveniji.

 

V podjetju TRESCON podpiramo izboljšave v najrazličnejših procesih medoddelčnega sodelovanja, pa naj bo to konkretno vprašanje optimalne količine zalog v proizvodnem podjetju, priprava trženjske strategije, uvedba 5S ali pa boljše sodelovanje in komuniciranje med oddelki. Vse delavnice in procese izvajamo v skladu s praksami in metodami IAF ​​​​​​​ter Društva moderatorjev Slovenije, kjer sodelujemo od leta 2004 in že več kot 8 let aktivno sooblikujemo načela in prakse v vlogi nadzornika društva.

Delavnice so primerne za posameznike, manjše teame, pa tudi skupine, večje od 100 ali 200 zaposlenih. Metode in tehnike se seveda razlikujejo.

Delavnice za manjše skupine lahko potekajo v Ljubljani na naši kreativno zasnovani lokaciji, še bolj pa priporočamo izvedbo v naravi oz. na nekonvencionalnih lokacijah.

Kot spodbuda za boljše sodelovanje zaposlenih in podkrepitev vsebinskih poudarkov delavnic, je od leta 2010 naša ustaljena praksa sodelovanje z dobitniki olimpijskih odličij oz. posamezniki, ki nas navdihujejo.

Ker verjamemo v sodelovanje, gostimo srečanja na temo izmenjave dobrih praks med podjetji in posamezniki.

Vas zanima več? Stopite v stik z nami!