TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Outplacement, Executive Placement

Stisko spreminjamo v priložnost

Ste v vlogi delodajalca ali kadrovika, ki mora odpustiti vodilne zaposlene? Ste morda kot vodilni sodelavec sami pred odpovedjo in razmišljate kako naprej? V teh zahtevnih situacijah smo vam v TRESCONu lahko s svojimi storitvami v oporo.

V TRESCONu podpiramo ljudi v trenutnih kariernih spremembah pri izstopu iz podjetja oz. na poti iskanja nove zaposlitve. Naš naročnik je vedno podjetje, to je ali bivši ali bodoči delodajalec. Zato svetujemo, da si kot vodilni strokovnjaki ali managerji pred izstopom iz podjetja zagotovite dogovor o financiranju te storitve.

Izkušnje, poznavanje trga, strokovno znanje in empatija odlikujejo svetovalce podjetja TRESCON. Osebam, ki krenejo na pot karierne spremembe, lahko pomagamo z metodologijo, strokovnimi nasveti, kam in kako se obrniti, iskanjem lastnega interesa in prihodnje smeri, evalvacijo ciljanih novih delodajalcev, smiselnimi popravki življenjepisa in motivacijskih pisem. Tako ključno izboljšajo možnosti za novo zaposlitev. Gre za ciljni coaching in strokovno svetovanje.