TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

SKUPINA TRESCON & CFR Global Executive Search

Mednarodne kompetence

Da vas lahko profesionalno podpremo tudi pri vašem mednarodnem poslovanju in iskanju primernih kandidatov na vseh ravneh, smo s skupino TRESCON prisotni v več kot 30 državah – v regiji osrednje in jugovzhodne Evrope z lastnimi podjetji, drugod pa kot partnerji mreže CFR Global Executive Search​​​​​​​. Tako vam omogočamo enako visok nivo storitve povsod po svetu. Glede na vaše preference lahko projekte koordinirate sami z lokalnim partnerjem ali pa tudi ta del procesa prevzamemo mi in s tem ostajamo vaš ključni sogovornik.

Skupina TRESCON se lahko pohvali z močno in uspešno mrežo odličnih partnerjev z dolgoletnimi izkušnjami, odličnim znanjem angleškega in nemškega jezika ter visokim nivojem poslovnosti. Za naše naročnike to pomeni najvišji nivo storitve ne glede na lokacijo, delavnice in treningi pa so usklajeni z našimi visokimi mednarodnimi standardi.

V sodelovanju z mrežo CFR Global Executive Search​​​​​​​​​​​​​​ že svetujemo našim naročnikom po Evropi, Severni in Srednji Ameriki ter na Daljnem Vzhodu in Avstraliji. V kombinaciji lokalne ekspertize, naših strokovnih kompetenc in skupnega poznavanja lokalnih posebnosti in vplivov, lahko uspešno rešujemo vaše kadrovske izzive.

​​​​​​​​​​​​​​Vas zanima več? Stopite v stik z nami!​​​​​​​​​​​​​​

 

Ali obiščite spletne strani ostalih članic TRESCON skupine:


TRESCON je del skupine CFR Global Executive Search: