TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Storitve kadrovskega svetovanja

z najsodobnejšimi orodji

Vodilni sodelavec v ključnem razvojnem oddelku odhaja z delovnega mesta. Znotraj obstoječe ekipe ni ustreznih kandidatov, ki bi ga lahko nadomestili, tako da je potrebno iskanje novih, zunanjih. Izkaže se, da ustreznega kadra za tako ključno pozicijo na trgu praktično ni. Prijavljenih je premalo in njihovi profili izkazujejo prenizke strokovne ali socialne kompetence. Uprava oziroma vodstvo podjetja postaja nestrpno, od oddelka za kadre pričakujejo hitre in učinkovite predloge za rešitev situacije.

Ta praktični primer na večih mestih prikazuje, kako in s katerimi storitvami vam TRESCON lahko pomaga in podpre vašo ekipo.Naslednji primer pa v večih točkah nakazuje, kako lahko s svojimi storitvami podpremo vašo ekipo in pomagamo vašemu podjetju:​​​​​​​

Pomemben sodelavec na vodilnem mestu zapušča vaše podjetje, hkrati pa odpirate hčerinsko družbo v tujini. Z našo storitvijo 'Razvoj kadrov in organizacij​​​​​​​​​​​​​​' smo vam že svetovali na področju upravljanja s talenti in znotraj podjetja se izkazuje bazen primernih mladih kandidatov, ki so motivirani za izzive vašega predstavništva v tujini.

Skupaj z vami pripravimo profil zahtevanih in željenih lastnosti. Potencialne interne - v večini primerov pa vseeno eksterne kandidate - poiščemo z uporabo sodobnih IT orodij (Active sourcing)  in strokovne izvedbe Headhuntinga doma in globalno. V nadaljevanju v ocenjevalnem postopku s pomočjo ustreznih kompetenčnih analiz tako najdemo ustreznega sodelavca za vaše podjetje.

Podpremo vas tudi v procesu Onboarding​​​​​​​a​​​​​​​, tako da so za vas stroški in časovna investicija uvajanja ter integracije novega zaposlenega čim nižji.

In da v prihodnje pri morebitnih kadrovskih ozkih grlih ne prihaja do nezadovoljstva in zastojev delovnih procesov, vam s storitvijo Recruitment Process Outsourcing – vaš zunanji kadrovski oddelek – naši svetovalci lahko prevzamejo del bremen pri iskanju in izboru novih sodelavcev.

Vas zanima več? Stopite v stik z nami!​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​