TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Za kandidate

Začnite postopek razmišljanja o novem delovnem mestu s TRESCONom

Če ste pripravljeni na spremembo v vaši karieri, potem vam v podjetju TRESCON lahko ponudimo spekter relevantnih korakov.

Iskanje ustrezne nove zaposlitve je lahko naporno in dolgotrajno. Kot partner vas spremljamo od samega začetka – od prijave na delovno mesto do prvega razgovora z našim naročnikom. Z novim, uporabnikom prijaznim CRM sistemom bomo lahko z vami v stiku ves čas procesa, tako da ste na tekočem z razvojem dogodkov in statusom postopka. Ker imamo manj odprtih delovnih mest kot kandidatov in ker naši naročniki vedno iščejo specifično kombinacijo kompetenc, vam bomo včasih sicer prisiljeni podati negativen odgovor. A transparentnost, dobronamernost in strokovnost ter ažurnost so naši principi delovanja. Zato smo si po novem zadali tudi cilj o hitri povratni informaciji, največ v 2-3 tednih. Zavedamo se, da je svet poln priložnosti in želimo si, da se jim boste lahko hitro odzvali.


PREDNOSTI SODELOVANJA S TRESCONom

  • Nabor zanimivih pozicij pri uglednih podjetjih
  • Sprotno obveščanje o stanju postopka izbire
  • Osebno svetovanje naših sodelavcev
  • Ponudba delovnih mest v Sloveniji in mednarodno
  • Absolutna diskretnost in skrbno ravnanje z vašimi osebnimi podatki
  • Evidentiranje za morebitna druga primerna delovna mesta v prihodnosti
  • Zaradi naših dolgoletnih izkušenj nam zaupa preko 15.000 kandidatov

 
PRIJAVITE SE ZDAJ!​​​​​​​
 

SKLADNOST PROFILOV IN DELOVNIH MEST

- KORAKI IZBORNEGA POSTOPKA:

Prijavo nam pošljite po elektronski pošti​​​​​​​ (prejmete potrdilo o prejemu).

Registracija podatkov v TRESCONovi bazi (približno 1-2 delovna dneva)

Analiza vašega profila s strani našega svetovalca (približno 7 – 14 delovnih dni)

Sledi prvi pogovor ali zavrnitev (lahko z naše strani ali s strani naročnika)

Preverjanje skladnosti vašega profila in pričakovanj pri naročniku

Razgovor z naročnikom - praviloma skupaj s svetovalcem, ki ga že poznate

Informacije o nadaljnjih korakih - o morebitnem testiranju, preverjanju referenc, preizkusu delovnega mesta in okolja z vaše strani, podpis pogodbe pri naročniku

Če se vaše izkušnje in kompetence skladajo s pričakovanji in zahtevami našega naročnika za razpisano konkretno delovno mesto, se dogovorimo za prvi pogovor (v živo ali preko telefona oziroma Skype-a) z našim svetovalcem. 

Po opravljenem pogovoru se sestanemo z naročnikom, ki se v nadaljevanju odloči, ali želi razgovor z vami. Spremljamo vas do podpisa pogodbe o zaposlitvi, lahko pa tudi dlje, da je vaš začetek na novem delovnem mestu kar najmanj stresen in čimbolj prijeten.

TRESCON objavlja prosta delovna mesta na zaposlitvenih portalih. Lahko se prijavite na konkreten razpis s šifro delovnega mesta ali se proaktivno vpišete v bazo. Preprosto nam pošljite e-mail na pisarna@trescon.si!

Ko vašo prijavo prejmemo, vas prosimo za GDPR odobritev, podatke vnesemo v sistem, vse podatke pa posredujemo enemu izmed naših svetovalcev, da jih skrbno prouči. Če se zahteve delovnega mesta ne ujemajo z vašimi kompetencami, vas o tem z elektronsko pošto obvestimo, vaše podatke pa samo z vašim soglasjem shranimo v naši bazi za morebitno kasnejšo uporabo.