TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

NAŠA POSLOVNA PARTNERSTVA

Skupaj smo močnejši in še bolj celostno relevantni

Poslovna partnerstva so naša pomembna strateška prednost, saj lahko za naše naročnike razvijemo nove storitve in izdelke ter jih ponudimo na trgu.

Bistveni kriteriji za sklepanje poslovnega partnerstva so:

  • Skupno dobro za tri – za naše naročnike, za našega poslovnega partnerja in za TRESCON
  • Sodelovanje obrodi nove storitve ali izdelke
  • Razširimo skupen prostor delovanja (Slovenija, države Skupine Trescon​​​​​​​, mednarodni prostor)
  • Velika stopnja zaupanja in globoko razumevanje za ustvarjanje skupnega dobrega
  • Dolgoročno sodelovanje
  • Veselje do skupnega uspeha nam vsem daje krila

 

MUNDO:

​​​​​​​V sodelovanju z nemškim partnerjem Mundo izvajamo delavnice, s katerimi spremljamo posameznike, teame in organizacije na poti sprememb. Inovacije, podjetniško razmišljanje, visoka vpletenost zaposlenih… so ključna gibala in zagotovila napredka in s pomočjo naših programov opremimo ekipe z novimi veščinami in spoznanji.

KAIROS Entscheiderprofil​​​​​​​:

V sodelovanju z nemškim partnerjem Kairos Entscheiderprofil izvajamo meritve oziroma spremljamo odločevalske procese posameznikov ali skupin. Kateri vzgibi vodijo posameznika ali ekipo pri sprejemanju odločitev? Gre za edinstveno orodje, s katerim lahko uporabniki v nadaljevanju identificirajo, na kaj morajo biti pozorni, kadar sprejemajo odločitve.

Društvo moderatorjev Slovenije:

​​​​​​​Direktorica Trescon Slovenija Petra Treven Bernat je članica nadzornega sveta Društva moderatorjev Slovenije, katerega poslanstvo je krepiti prepoznavnost moderiranja kot discipline, ki prispeva k učinkovitejšemu delu skupin in organizacij  ter k reševanju kompleksnih problemov.

Digital42:

​​​​​​​Skupaj z ekipo Digital42 pomagamo naročnikom na poti digitalizacije poslovanja. Razvili smo več različnih programov, kot na primer 'Digitalno poslovanje za uprave' in 'Nova vloga IT oddelka v digitalnem poslovanju', naše težišče pa je na oceni in razvoju kompetenc zaposlenih v podjetju v času digitalne transformacije.

 

Želite postati TRESCONov poslovni partner? Ne oklevajte in nam predstavite svojo idejo!

Stopite v stik z nami!​​​​​​​​​​​​​​