TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Izbor kadrov z najsodobnejšimi orodji

Kako sprejeti zanesljivo kadrovsko odločitev?

Pravilne kadrovske odločitve ključno prispevajo k uspehu podjetja, posledice napačnih pa so lahko zelo drage. Da zmanjšamo tveganje in povečamo možnost uspeha, se poslužujemo strokovnih metod izbire in presoje kandidatov. S svojimi inovativnimi pristopi in metodologijami zbudimo zanimanje pravih posameznikov za razpisane karierne priložnosti. O končnem uspehu pa odločata proces povezovanja in ujemanja (t.i. matching) ter uporabljene metode izbora kandidatov.

Naši svetovalci so izkušeni strokovnjaki, ki jih odlikujejo visoke procesne in metodološke kompetence. Od grobega predizbora (prijave, motivacijska pisma, telefonsko odkrivanje) preko multimodalnih intervjujev do pridobivanja referenc, testov in analiz potenciala, hearinga​​​​​​​ in assessment centra – prav pri vseh korakih in izbornih metodah si lahko učinkovito pomagate z našimi izkušnjami in znanjem ter tako prihranite stroške in čas.

Dovolite nam, da vam pomagamo pri bolj objektivnih in poglobljeno preverjenih kadrovskih odločitvah. Tveganje napačne odločitve bo mnogo manjše, s čimer boste zmanjšali stroške napačnih zaposlitev. Nihče si ne želi zaposliti povprečno dobre osebe, saj si s tem dolgoročno zapravi priložnost za nadpovprečne rezultate. Če taka oseba ostaja v podjetju, z njo nastajajo in ostajajo tudi oportunitetni stroški. Vaš proces rekrutiranja bo z nami hitrejši, vaše kadrovske odločitve pa bolj zanesljive in učinkovite.

Vas zanima več? Stopite v stik z nami!