TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Kronološki pregled

1975 - skupina svetovalcev največjega tedanjega svetovalnega podjetja Ratio pod vodstvom Oskarja Aistleitnerja ustanovi podjetje z imenom CATRO, s sedežem v Linzu, Avstrija.

1999 - CATRO Avstrija postane član skupine CFR Global Executive Search in prevzame mesto generalnega sekretarja skupine, ki ga obdrži vse do oktobra 2006.

1.2.2005 - Ustanovitev podjetja z mešanim avstrijsko-slovenskim kapitalom in imenom CATRO Svetovanje v Sloveniji, v Ljubljani ob Koseškem bajerju. Direktorica podjetja postane Petra Treven Bernat.

2005 - CATRO Svetovanje z uspešno opravljenim preizkusom postane polnopravni član evropske svetovalne verige CFR Global Executive Search na CFR konferenci v Budimpešti.

22.3.2006 - V Avstriji CATRO sprejme strateško odločitev in se po 30 letih delovanja, na dan pomladi, s sprejemom, ki se ga udeleži 200 podjetij, preimenuje v novo blagovno znamko TRESCON – Creating Corporate Culture.

1.7.2006 - CATRO Svetovanje d.o.o. postane TRESCON d.o.o. tudi v Sloveniji, z istim lastništvom in isto kadrovsko zasedbo.

2006 - podjetje Trescon Slovenija gosti letno globalno srečanje vseh svetovalnih podjetij skupine CFR Executive Search v Ljubljani in promovira pomen razvoja in rekrutiranja talentov

2007 - podjetje Trescon izvede prvi projekt na Hrvaškem in odslej ponuja svoje storitve za vse trge bivše države

2011- skupina Trescon prenovi poslovni model in hčerinska podjetja, tudi slovensko, pristopijo k sodelovanju v verigi po franšizni pogodbi. Postavijo še intenzivnejši model prenosa znanja in standardov odličnosti.

2016 - Trescon Slovenija se preseli v nove, večje, v duhu "Learning Spaces" prenovljene poslovne prostore v Ljubljani, Šiška, tik ob obvoznici.

2016 - Trescon širi svoje storitve po Balkanu in partnersko ustanovi podjetje CFR Executive Search Srbija v Srbiji.

2017Trescon z novim sloganom More than Executive Search poudari pomen ostalih storitev poleg iskanja kadra, hkrati  pa slogan izraža tudi pripravljenost ponuditi nekaj več kot drugi, vključno s poslovno  širino in posluhom za človeka, v katerem zaposleni podjetja Trescon najdejo svoje poslanstvo.

2017 - Podjetje CFR Executive Search Srbija zaživi samostojno življenje, tesno povezano s Tresconom in CFR Executive Search Global Group, storitve slovenski naročniki še vedno po enakih pogojih udobno naročajo preko Trescon Slovenija.

2018 - Skupina Trescon pridobi priznanje avstrijske vlade za dosežke na svojem področju, praznovanje ob 40 letnici v Linzu praznuje tudi slovensko podjetje Trescon s slovenskimi naročniki.

2019 - podjetje Trescon osveži vizijo, ponudi še širši storitveni portfolijo in v duhu agilne miselnosti si vodstveno štafetno palico podajata Petra Treven Bernat in  Marjana Lavrič Šulman.

Februar 2020 - 15 letnica podjetje Trescon Slovenija.

​​​​​​​Stopite v stik z nami!​​​​​​​​​​​​​​