TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Dva QA specialista za koncipiranje sistema in izvedbo aktivnosti za zagotavljanje kakovosti softwareskih rešitev m/ž

Nemško podjetje, delo 100% remote, pogodba za poln delovni čas v Sloveniji, navdušujoč team, ni startup

 

Iščemo dva novodobna QA strokovnjaka. Dolgo let je bilo potrebnih, da je trg začel priznavati urno postavko QA specialistov in da je ta profil postal cenjen zaradi svoje prave dodane vrednosti. Le ta se ne skriva v iskanju bugov, kar vsekakor tudi spada v tisti, nujno potrebni, sestavni operativni del QA nalog, temveč v poslanstvu novodobnih QAjev. Naš naročnik je mnenja, da QA člani fullstack teama morajo v prvi vrsti skrbeti in preveriti, da je delovanje rešitve po spremembi res takšno, da rešuje softwerski in hkrati tudi domenski problem, ki ga je naročnik hotel odpraviti. Torej ne, ali smo naredili delujočo stvar, temveč, ali smo v skladu z uporabniško zahtevo naredili pravo stvar in ta deluje.

 

Pojmovanje QA delovnega mesta zato ni enovito in se v podjetjih močno razlikuje. Naš naročnik QA področje gleda široko in ceni QA sodelavce na način, da so sestavni del aktivnega teama že v fazi koncipiranja rešitve. Aktivno sodelujejo pri ideji, saj je že v tej fazi treba premisliti, kako se bo zadeva tudi testirala. Za negovanje konceptov uporabljajo Test Cases, Test Runs v Jirinem TestRailu. Avtomatizacija testov poteka z malce starejšim sistemom Selenium in modernim Robot Frameworkom. Windows aplikacije imajo svoj sistem… Cenimo vaši izkušnje in interes delati s kubernetesom in dockerjem, saj testiranje s kontejnerji ogromne količine programov premelje v uri, sicer pa bi porabili lahko tudi 100 ur in več. Tehnološko je podjetje na .net tehnologiji, poznavanje C# in Python je podlaga. Kot že omenjeno pa je za QA vlogo pomemben tudi interes za vsebino naročnikovih problemov. Naš naročnik je izjemno široko podjetje, storitve, ki jih nudijo svojemu največjemu naročniku pokrijejo vaš interes skoraj na vseh področjih. Lahko kot QA zagrabite na rešitvah, ki se tičejo logistike, e-trgovine, nabavnih procesov, dostavnih rešitev, tracking, ERP sistemi, izdajanje računov, računovodstvo, CRM… ni da ni, to je, poleg odlične klime, mentorstva in res fer odnosov, primernega plačila glavna odlika našega naročnika, ki je pred letom ustanovil svoje podjetje tudi v Sloveniji.

 

Veseli bomo vašega interesa, če ste se prepoznali v smeri novodobnega pojmovanja QA strokovnjaka. Vsak razvoj gre v ciklih, po programerjih sedaj iščemo QA in potem bomo spet razvijalce… vsekakor imamo kako delovno mesto še vedno odprto tudi za programerje, fullstack, backend in frontend, izhodišče v .netu in enterprise arhitekturi.

 

Svoj interes lahko izrazite s povezavo in nekaj besedami na Linkedinu, klicem na 041786828, ali pa najraje s kratkim mailom na pisarna@trescon.si in pokličemo nazaj.


Ogled vseh prostih delovnih mest