TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Dodatni Embedded programer, m/ž

Hčerinsko podjetje e-mobility multinacionalke, sedež glavnega razvojnega centra v Sloveniji, Grosuplje

Ekipi embedded programerjev se je pred mesecem pridružil izkušen in izjemno kul strokovnjak, sedaj potrebujemo še enega. Gre za vključitev v dober team, dobro podjetje, na zelo zanimive delovne naloge in tehnologijo ter zanimivo branžno zaposlitev s plačo, ki je OK.. Delodajalec je podjetje s 120 zaposlenimi, teamom 20 razvojnikov v HW delu, razvija nov, doslej najbolj napreden produkt v družini polnilnih postaj za električne avtomobile. Še večji team pa razvija spletno platformo, ki pokriva omrežje 40 držav in povezuje polnilne postaje v kompleksen sistem. Iščemo embedded programerja, ki bo vodil ali pa se vključil v team štirih embbeded programerjev ter  razvojno delo nove polnilne postaje pripeljal do uspešnega lansiranja. Gre za pravo poslastico za vse, ki jih veseli biti zraven, ko gre v razvoju družine produktov za nov produkt. S tem boste lahko pridobili veliko znanja in izkušenj s področja upravljanja z življenjskim krogom izdelka, kar trg dela danes zelo ceni. Gre za zelo zanimivo napredno arhitekturo. Vmesniki bodo na radijskih povezavah in ne ožičeni (Subgiga, Mash Wifi), gre za sistem z veliko logike pri komunikaciji driverjev s HW, UX … Poleg izkušenih embedded inženirjev, iščemo tudi nekaj manj izkušenih, ki jih to področje resnično veseli in so morda delali tudi zgolj dve do tri leta na zastavljenem področju. V podjetju verjamejo v potrebo po konstantnem razvoju ljudi, želijo, da ego vseh ostane v ozadju, šteje pa rešitev, prijetno vzdušje in konstantno učenje.

 

Naloge, ki jih opravlja Embedded programer

  • Načrtovanje in razvoj embedded programskih rešitev
  • Razvoj testnih skript
  • Spremljanje in uporaba tehnologij brezžične komunikacije (WiFi, Bluetooth LE, LoRa)
  • Delo na vmesnikih
  • Nadgradnje in popravki

 

Pričakovanja

Cenimo vaše izkušnje, če prihajajo iz različnih izzivov v preteklosti, ki ste jih imeli npr. na področju reševanja deadlockov, memory leackov, vzdrževanja knjižnic, izzivov pri posodabljanju OS in ugotavljanju, kaj je narobe. Dragocene so vaše izkušnje tudi z zastavljanjem arhitekture, poznavanjem IP Stacka, kompleksnih protokolov oz. kibernetske varnosti. Programski jezik je c, c++, Linux okolje, .netframework, Python, IOT, brezžične tehnologije.

 

Veseli bi bili, če bi prinesli s seboj čim več od zgoraj opisanega ter naštetega (nihče pa seveda ni popoln in pričakujemo tudi vašo odprtost za učenje).

 

Vemo, da načeloma ne iščete nove službe, morda pa bi veljalo poklicati 041786828 (Petra) za več info oz. opraviti kak brez obveznostni ogled / pogovor. Veseli bomo vašega življenjepisa ali pa povezave preko LinkedIna ali enostavno kratkega maila s kodo d.m. 5718 na pisarna@trescon.si.


Ogled vseh prostih delovnih mest