TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Pomočnik direktorice - strokovni vodja in hkrati ambulantni zdravnik (v razmerju 30:70 oziroma po dogovoru) m/ž

Zdravstveni dom Trebnje, družinska medicina

Ste družinski zdravnik, ki imate sicer radi svoje delo, vendar v življenju potrebujete dodatne izzive? Morda ste že pomislili na to, da bi se s pomočjo vaših sposobnosti, znanja, kompetenc in osebnostnih značilnosti dalo v določenem zdravstvenem domu izboljšati organizacijo dela in zadovoljstvo zaposlenih ter posledično prispevati k večjemu zadovoljstvu pacientov? Imate sicer radi delo  s pacienti, vendar se sprašujete, ali je to res vse, kar želite v doseči na poklicnem področju v svojem življenju? Bi morda želeli kombinacijo, torej nekaj več dinamike in raznolikosti dela? Mi iščemo pomočnico ali pomočnika direktorice zdravstvenega doma za segment splošne medicine, strokovnega vodjo, ki bo imel kombinirano delovno mesto. Del delovnega časa bo imel organizacijsko managersko vlogo, del pa bo imel svojo ambulanto.

Odprto delovno mesto je idealna kombinacija:

  • če imate radi raznoliko delo, npr. en dan na teden za opravljanje organizacijske vloge lahko tudi v obliki dela od doma (!),
  • če bi imeli radi zgolj enkrat tedensko popoldansko ambulanto,
  • če cenite teamsko sodelovanje z direktorico
  • če bi imeli plačo, ki je kljub delitvi vloge enaka zdravniku in ima še poseben dodatek.
  • vabimo vas v dobro stoječo organizacijo, v dober kolektiv, z dobrimi odnosi
  • vseeno pa je tudi dežurstvo sestavni del vašega ambulantnega dela, tega je potrebno le dobro organizirati med vsemi sodelavci

Zdravstveni dom ima 9 oddelkov, oddelek splošne medicine pa zaposluje 10 zdravnikov, tri specializante družinske medicine in ostalega osebja. Delovno mesto je najbolj primerno, če ste družinski zdravnik z nekajletnim stažem, lahko pa vam na tem delovnem mestu ponudimo tudi odskočno desko in specializacijo.

Vaše naloge:

  • Na poslovodnem področju bodo predvsem povezane s koordinacijo, vzpostavljanjem dobro delujočega sistema nadomeščanj, dežurstev, vsekakor pa tudi organizacija strokovnega posveta, če bodo kolegi to potrebovali.
  • Inštitucija ima mnogo rezerv na področju nudenja opore kolegom na področju osebnega razvoja, izobraževanja in poznavanja njihovih potreb. Zato bodo vaše naloge šle tudi v smer ugotavljanja interesa in skrbi za razvojna orodja, izobraževanja vašega kolektiva, lahko tudi v pravi razvoj kadrov
  • Če bodo kompetence kandidata, ki ga iščemo in njegov interes omogočala več razvojnega dela z zaposlenimi, želi inštitucija ravno s pomočjo tega delovnega mesta graditi povezanost kolektiva in ugled v javnosti.
  • Strokovne naloge: zdravstveni dom se lahko pohvali z ustrezno obremenjenostjo zdravnikov in nekako ustrezno zmorejo nuditi zdravstveno oskrbo svojemu območju. Vaša naloga bo prevzem ambulante strokovne direktorice, ki odhaja na strokovno delovno mesto v UKC.

Pošljite vprašanje, če ste v dilemi, pokličite na 041786828 (Petra) ali znak interesa, kratek mail, morda s CVjem z navedbo šifre delovnega mesta 5683, na naslov prijave@trescon.si. Veseli bomo vaše pobude oz. informativnega pogovora. Morda pa je tole vseeno za vas zanimivo?


Ogled vseh prostih delovnih mest