TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Poslovni asistent - Iščemo junaka, s kompetencami švicarskega nožka za podporo v komerciali za tujino m/ž

Moderno agilno razvojno in proizvodno podjetje, okolica Ljubljane

»As a helping hand..«, »I do care..«, »May I ask…«, »I might suggest, …«»In my opinion…«, »What about…«, »Let's do it!«, »Let's find a way…«; če je to vaš način razmišljanja in besednjak, ki ga z izvrstno angleščino (in morda celo nemščino) uporabljate na področju backoffice supporta, vam nudimo odlično karierno priložnost. Še posebej če ste sedaj v podjetju, kjer ni jasne vizije in dobrih odnosov, ali pa morda – če iščete prvo zaposlitev, a ste se kot študent izkazali v podporni vlogi organizacije in administracije. Morda ste živeli ali delali v tujini in boste pri nas našli stvari, ki ste jih tam cenili. Profesionalnost, šport, prostovoljstvo, zdrav duh v zdravem telesu, prijaznost, pozdravljanje, spoštovanje, zaupanje, skupni cilj, ambicioznost in delavnost so vrline, ki jih pri nas goji približno 300 zaposlenih.

 

Delovno mesto je pretežno sestavljeno iz administrativno organizacijske podpore močnemu komercialnemu oddelku, ki posluje skoraj izključno s tujino. Tabele, exceli, baze podatkov, potni nalogi, organizacija poti, razpisna dokumentacija, shranjevanje, preoblikovanje, telefoni, maili s kupci… Na tem področju vaših zadolžitev se boste lahko naučili vse, kar boste nekoč potrebovali, če boste želeli, za veliki met na področje prodaje, marketinga, vodenja projektov, lahko pa tudi tehnologije ali razvoja. Drug košček vašega delokroga, približno 20% delovnega časa, pa bo administrativna podpora vodstvu, še posebej na zaupnem in občutljivem področju odnosov s tujimi poslovnimi partnerji. Napisati dober zapisnik v tujem jeziku je včasih velika konkurenčna prednost podjetja, ko iščemo detajle v pogodbenem odnosu, saj svet ni belo črn. Zato pričakujemo, da je vaše znanje jezika res na vrhunskem nivoju in imate komercialno administrativno organizacijsko žilico. Ker pa gre tudi tajnica včasih na dopust, pričakujemo, da, ne glede na spol, namesto nje brez težav hitro organizirate prigrizek, sprejmete in pogostite obiskovalce. Vse za višji – poslovni cilj.

 

Naša pričakovanja

 

Če se v opisu in vrednotah najdete, če smo zanetili iskrico, ker ste ravno na začetku karierne poti, nam napišite spremno pismo v angleščini, ki bo dolgo natanko 3/4 A4 strani. Oblika, vsebina, nagovor, tokrat prav vse šteje, saj le tako lahko prepoznamo vaše kompetence in interes. V pismu pojasnite, kaj vas je v oglasu pritegnilo in zakaj bi bili ravno vi pravi kandidat za to delovno mesto. Če znate, napišite isto tudi v nemščini. Prednost bodo imeli kandidati, ki obvladajo dva jezika, a vseeno je angleščina najbolj pomembna. Prijavo, skupaj s CVjem v slovenščini in spremnim pismom v tujih jezikih pošljite čim prej na pisarna@trescon.si pod šifro 5673.


Ogled vseh prostih delovnih mest