TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Specialist za headhunting, iskanje in izbor talentov – vodja projekta in/ali raziskovalec m/ž

Mednarodno kadrovsko svetovalno podjetje, del globalne verige, Ljubljana

Koliko in kaj je zares headhunting ve le peščica strokovnjakov, kako to delati z dušo, ustrezno etiko, v dobrobit zaposlenih in gospodarstva, s projektno logiko, pa je umetnost. V tej umetnosti se razvijamo in krepimo naše veščine v podjetju Trescon že dobrih 16 let. Smo del mednarodne skupine, kar nam omogoča svežo izmenjavo znanja in naprednih tehnologij. Prav sprememba tehnologije, spreminjajoče potrebe naših naročnikov in stremenje k UX na top nivoju, delajo naše delo pestro in zanimivo vsak dan. Iz covid krize smo, tudi zaradi določenih prilagoditev, prišli trdni, uspešni in v prihodnost zazrti. Zato ponovno rastemo in najbolj potrebujemo sodelavca ali sodelavko -vodjo projekta na področju iskanja in izbora. Pri nas se boste, če vas bo zanimalo lahko izkazali in sodelovali tudi v temah razvoja kadrov, a primarno je naša dejavnost pomoč našim naročnikom pri zaposlovanju. Nudimo izjemno zanimiv model fleksibilnega dela na domu ali v pisarni, s sodelavci, ki jih vodi popolno zaupanje in consiouss leaderhip model.

 

Privilegij je biti zaposlen v podjetju, kjer si v bistvu sami izbiramo branže, ki jih podpiramo, smo v toku z najbolj naprednimi profili in smo del trendov prihodnosti. Delujemo tako v tujini, kot doma, zato si lahko sam izbereš, kje si dober in kaj te veseli raziskovati, no ob poplavi povpraševanja v IT segmentu pa je jasno, da se temu ne izogibamo, temveč smo dodobra zagrizli v to področje. Fascinantno je, ko spoznaš, kaj stoji za vsemi podatkovnimi znanstveniki itd., da ne pademo iz forme so pa tudi zdravniki, direktorji, vodje prodaje, razvojni inženirji del naših razmišljanj.

 

Naloge delovnega mesta obsegajo na eni strani delo z naročniki, od pomoči pri izoblikovanju profila delovnega mesta, do svetovanja pri oblikovanju plače ter podpisa pogodbe o zaposlitvi, na drugi strani pa izjemno zanimivo namizno raziskovanje kandidatov pa tudi raziskovalni kontaktni klici v živo, meaningful pogovori s kandidati, zoomi, osebne kave…Gre za pravo svetovalno delo, ki ima pred očmi Človeka. Če pa vas bolj zanima samo raziskovanje, pa tudi najdemo ustrezen nabor aktivnosti.

Če ste trenutno zaposleni v agenciji pa pogrešate team strokovnjakov s tega področja oz. delate samo na koščku procesa, vi pa bi radi več, potem vam bo pri nas všeč. Če ste v kadrovski službi podjetja in se vse odvija prepočasi oz. nimate stika z različnimi branžami in so profili omejeni, potem boste navdušeni. Če vas je covid naučil, da je možno delovati tudi na daljavo in vmes skuhati kosilo, obesiti perilo, oprati avto, skočiti v vrtni bazen in nato nadaljevati z delom, se boste pri nas znašli. Če pa raje hodite v službo, imamo pa tudi izjemno lepe prostore, kjer boste delali v miru.

 

Kaj pričakujemo?

  • Izkušnje projektnega vodenja (pomeni, da si bil v celoti odgovoren oz. pomočnik v procesu, ki ga je bilo potrebno izpeljati od začetka do konca
  • V idealnem primeru izkušnje ali globok interes za področje kadrov, še posebej iskanja in izbora
  • Strast in čisto veselje, da ste uspeli zbližati dva, ki sodita skupaj, torej pri nas delodajalca in delojemalca
  • Široko poznavanje in interes za to, katere branže, podjetja, ljudje so na trgu
  • V idealnem primeru ste študirali ali bili zelo blizu IT profilom, saj bomo v prihodnosti vsi morali te kompetence še naprej razvijati
  • Interes tudi za IT področje npr, kaj pomeni beseda Knowlege modeling ali Cloud Native Metode ali Backend in bi zavihali rokave pri iskanju tovrstnih profilov na isti način, kot če bi od vas pričakovali, da najdete vodjo prodaje komponent za izdelavo orodij za brizganje plastike? Seveda ne sami, v sodelovanju odlične ekipe, lokalne in mednarodne.
  • Interes za delovanje v smislu  kombinacije poslovnega analitika po IIBA kompetencah in vodjo projekta v kadrovski
  • Tekoča angleščina
  • Zaključen študij oz. namero to kmalu oz. enkrat storiti

 

Kaj nudimo?

Nudimo torej delo s poslanstvom, dobrimi odnosi in ustrezno plačo, ki seveda ne dosega brezskrbnih služb v velikih podjetjih, a… Naučili pa se boste v letu toliko, kot bi se sicer drugje v treh… zagotavljamo vam enormno strokovno rast. Od vas se bomo pa tudi mi kaj naučili.

 

Če se vam oglas zdi vsaj malo zanimiv in bi radi izvedeli več o delovnem mestu s kodo 5669 oz. se na kratko pogovorili, pokličite na številko 041 786 828. Veseli bomo vašega življenjepisa ali pa povezave preko LinkedIna ali enostavno kratkega maila.


Ogled vseh prostih delovnih mest