TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Začetnik ali izkušeni sodelavec na predelovalnem stroju v urejeni proizvodnji m/ž

Proizvodno podjetje, spodnje Posočje

Imeti dobro službo pomeni delati v stabilnem podjetju, ki ima jasno prihodnost. Saj le tako lahko verjameš, da bo plača zagotovljena in ne bo skrbi s tem. Hkrati pa je dobra služba tudi tista, kjer šef vsaj približno razume tvoje potrebe in kjer se da napredovati oz. biti koristen in tudi nagrajen za svoje predloge izboljšav v procesu, na mašini… Takšen je naš naročnik, ki proizvaja plastične izdelke, ki jih v večji meri potrebuje gradbena industrija doma in po svetu. Podjetje je stabilno, deluje že nekaj desetletij in ima 100 zaposlenih.

 

Iščemo tebe, če si pripravljen poprijeti in se vključiti v proizvodnji na enega izmed naših brizgalnih strojev. Nudimo normalen šiht. Res je potrebo enkrat mesečno oddelati tudi delovno soboto in ker gre podjetju dobro, se dela v treh izmenah. A po drugi strani korektno plačilo in varna zaposlitev s smislom. In direktorju je mar za zaposlene, vsi se pozdravljajo in vedo, da so v isti barki. Takih služb v spodnjem Posočju ni veliko. Plača se v povprečju vrti nekje okoli 1.700 EUR bruto, na to se plača še malica in prevoz. Cenimo tvojo iniciativnost, natančnost in doslednost  pri reševanju različnih procesnih problemov v proizvodnji, ki seveda nastopijo v vsakem podjetju. Seveda je lažje, če imaš tehnično izobrazbo, saj tako lažje razumeš tehnologijo.

 

Opis del in nalog:

  • Upravljanje in nadzorovanje pravilnega delovanja procesa brizganja in pihanja nastavljanje strojev in naprav ter ukrepanje ob ugotovljenih odstopanjih
  • Skrb za urejenost in čistočo strojev, orodij in naprav ter varno in zanesljivo delovanje delovnih sredstev
  • sodelovanje z ostalimi službami pri racionalizaciji procesov s ciljem optimizacije proizvodnje

 

Nudimo:

Korektno plačilo, dobre odnose in zaposlitev za nedoločen čas, s poskusnim delom šest mesecev.

 

Če se vam oglas zdi vsaj malo zanimiv in bi radi izvedeli več o delovnem mestu s kodo 5665 oz. se na kratko pogovorili, pokličite na številko 040 837 726. Veseli bomo vašega življenjepisa ali enostavno kratkega maila z znakom interesa.


Ogled vseh prostih delovnih mest