TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Vodja področja produktnega vodenja platformskih IT produktov in hkrati Produktni vodja glavne aplikacije m/ž

Spin Off večjega trgovsko storitvenega podjetja, Ljubljana

Naš naročnik je 20 članska ekipa, specializirana za razvoj produkta sistema priporočil na osnovi knowledge grapha za svojega glavnega uporabnika – trgovsko podjetje. Dolgoročna skalabilnost uporabe produkta in namena lastnika pa je vertikalna in več branžno horizontalna, kar ponuja dolgoročno zanimivo zaposlitveno priložnost. Gre za zelo učinkovit in unikaten sistem, ki bo pomagal pri odločanju in aktivnostih tako zaposlenim v podjetju, kot tudi kupcem ter drugim povezanim področjem. Zaradi rasti in ustreznega načrtovanega upravljanja s ključnim platformskim produktom odpiramo še eno pomembnih pozicij v podjetju, kjer se opcijsko ponujajo tudi možnosti solastništva. Ekipo zaposlenih sestavljajo ljudje, ki so pomagali startupom do uspeha, nekdanji člani vodilnih inštitutov, strokovnjaki, ki so se tudi zaradi možnosti, ki jih ponujamo vrnili iz tujine, poslovneži, ki razumejo IT in IT, ki razume poslovni svet. Razvijamo kulturo podjetja, pri kateri je knjiga No Rules Rules eno od pravil. Z odprtostjo, zaupanjem in navdušenjem ekipa sprejme vsakega sodelavca, s katerim najde skupni jezik in žar za področje.

To delovno mesto je odlično napredovanje, če ste nekje že pridobili izkušnje produktnega vodenja na področju IT platform-skega produkta, tu pa bi lahko razširili svoje pristojnosti in usmerjali celotno razvojno ekipo. Definirali smo vizijo in poslanstvo naše dejavnosti ter platforme, ki ključno vpliva na dobrobit določenega segmenta človeške populacije v prihodnosti. Zato je to delovno mesto,za nekoga, ki želi pustiti pečat na zdravju populacije, pa tudi za nekoga, ki ceni in razume jasna izhodišča na področju zahtev platforme in življenjskega cikla produkta. Na tem področju vam ponujamo nadaljnjo strokovno rast in krepitev vaših kompetenc, vseeno pa pričakujemo senioriteto, saj gre za ključno delovno mesto, ki bo usmerjalo razvoj vseh aplikacij in ocenjevalo njihovo dodano vrednost ter prioritete. Gre tudi za vodenje  lastnikov določenih procesov, ki jih lahko imenujemo produktni vodje. Jedrne kompetence, ki jih pričakujemo so kompetence IIBA poslovnega analitika, saj je to delovno mesto ključno pri izvabljanju potreb uporabnika in prevodu le teh v jezik IT strokovnjakov, da bodo le ti razvijali aplikacije s smiselnimi in učinkovitimi funkcionalnostmi. Gradimo lasten sistem, platformo, zato je nujno, da prihajate iz okolja, kjer ste delali na platformi in povezovali aplikacije v sistem, ki je skušal čim več elementov narediti večkratno uporabljivih in pripravljenih za konstantno nadgrajevanje. Uporabljamo strojno učenje zadnje generacije AI paradigme.

Vaše okvirne naloge:

 • Skrbnik road map-a, gre za postavljanje, zasledovanje in doseganje etapnih razvojnih ciljev
 • Postavljanje prioritet v razvoju produktov (aplikacij)
 • Tesno sodelovanje z Enterprise architect-om in Solution architect-om pri razvoju produktov
 • Usmerjanje dela razvojnikov preko zajema in posredovanja uporabniških zahtevkov, testiranja…
 • Stalno lansiranje delov produkta na platformo
 • Razvoj kompetenc članov teama , ki so uporabniki oz produktni vodje in domenci, predvsem na področju izvabljanja potreb

Pričakujemo čim več od naštetega:

 • Vsaj pet let pri razvoju platformskih aplikacij
 • Poznavanje produktnih orodij: UML (unified modelling language), npr.:Visio ali Rational Roseali Figma ipd…
 • Zaključen študij in ambicioznost preseči slovenske okvire
 • Veselje do dela na daljavo in v živo, predvsem delavnično
 • Usmerjenost na dodano vrednost in iskanje najboljše kombinacije kakovosti, cene in časa
 • Interes za razmišljanje na podlagi grafovskih baz
 • Košček podjetniške duše, ki verjame v dobre ideje in profesionalen poslovni pristop in je zato del ekipe, ki želi uspeti
 • Strast do poslovne analitike in prevod uporabniških zahtev v funkcionalne nadpovprečne IT produkte

Če se vam oglas zdi vsaj malo zanimiv in bi radi izvedeli več o delovnem mestu s kodo 5663 oz. se na kratko pogovorili, pokličite na številko 041 786 828. Veseli bomo vašega življenjepisa ali pa povezave preko LinkedIna ali enostavno kratkega maila.


Ogled vseh prostih delovnih mest