TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Prodajalec, specialist za profesionalno ročno orodje, m/ž

Nova trgovina in servis priznane mednarodne blagovne znamke, Domžale / osrednja Slovenija

Naš naročnik nudi prodajnemu svetovalcu na področju profesionalnih ročnih orodij enoizmensko delo v novi trgovini, brez delovnih sobot in s korektnim fiksnim ter variabilnim plačilom. 100 m2 velika, dobro založena trgovina in nov dvočlanski prodajno svetovalni team, ki ga bomo skrbno izbrali, vam zagotavljata odlično delovno okolje, dobre odnose in stimulativno plačilo. Lokacija v Domžalah ima dovolj zaledja na strani kupcev, da boste ob dobri tehnični predstavitvi izdelkov  in angažiranem pristopu svoj prodajni plan sigurno izpolnili.  To pa je pomembno, saj je del plačila odvisen od ustvarjene mesečne RVC.

 

Če ste kdaj v rokah imeli industrijski vrtalnik ali drugo orodje profesionalne kakovosti, potem veste, da prihranek na času in enostavnost njegove uporabe v profesionalnem svetu odtehtajo višjo ceno. Kakovost naprav in orodij, priznana blagovna znamka, dejstvo, da kupcev ni potrebno iskati in obiskovati po terenu, temveč pridejo oni k vam, delajo to delovno mesto atraktivno. Morda imate dovolj terena, pa bi bilo tole za vas dobrodošla osvežitev, morda ste zaposleni v velikih trgovskih centrih, pa vaš individualni uspeh ni dovolj priznan? Morda pa ste bili uporabnik, gradbinec, obrtnik, ki ima trgovsko žilico in bi se radi dokazali tudi v tej disciplini? Glede na gospodarsko rast je trenutek za menjavo zaposlitve pravi, zato vas vabimo, da se nam oglasite.

 

Veseli bomo, če imate čim več od naštetega:

 

Izkušnje s prodajo tehničnega blaga v trgovini, b2c ali b2b

Morda celo izkušnje s prodajo profesionalnih ročnih orodij in naprav

Imate izkušnjo z gradbišča ali industrije in trgovsko žilico ter interes

Posluh za potrebe in zahteve profesionalnih uporabnikov – gradbincev, obrtnikov, avtomehanikov…

Občutek za dobro komunikacijo, aktivno poslušanje in svetovanje s pomočjo vprašanj, da prodrete do tega, kaj kupec resnično ceni in potrebuje

Interes za relativno samostojno vodenje trgovine v Domžalah, z rednim poročanjem v centralo in sodelovanjem s še dvema sestrskima trgovinama v Sloveniji

Ste praktičen in tehničen človek, tudi sami radi kaj popravite in uredite s čim boljšim orodjem

Poznate osnove papirologije oz. administracije, ki je potrebna za delovanje trgovine

Interes za sodelovanje s servisom in drugimi oddelki v centrali

Občutek za dobro oskrbo strank, ki so jih k vam poslali terenski prodajalci

Cenite poštenost, dobrosrčnost in empatijo lastnika trgovsko servisnega podjetja

 

Če vas vsaj malo zanima, ali pa vi poznate koga, ki je odličen, a do sedaj ni imel v tehnični trgovski branži sreče z zaposlitvijo, potem se obrnite na nas. Svoj kratek življenjepis in spremni dopis, v katerem napišete, zakaj bi vas to delo res veselilo in tudi zakaj ste ravno vi primerni za to delovno mesto, pošljite na prijave@trescon.si kot prijava na delovno mesto s šifro 5658. Začetek dela je 1.9.2021, izborni postopek pa bi radi zaključili čim prej, zato nam kar danes pošljite svoje gradivo. Izboljšate ga lahko še kasneje, važno je, da se čim prej prijavite.


Ogled vseh prostih delovnih mest