TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

PLM programer v .net okolju

Razvoj in proizvodnja strojev in naprav za farmacijo, okolica Ljubljane

Omogočiti inženirju konstrukterju, tehnologu, kalkulantu ali pa direktorju, da z enim klikom poišče ustrezen kos, material, ceno, verzijo izdelka, rezervni kos, proizveden danes ali pred desetimi leti, v katerem koli oddelku oz. na kateri koli »mašini«… so sanje, ki se danes dajo uresničiti. Chrysler je pot revolucionarno utiral s CAD sistemom v 80-ih…To je tisto, kar danes omogoča podjetju biti hitrejše od konkurence, hitrost pa je ena ključnih dimenzij, ki ohranja podjetja v svetovni špici. Zato, da bodo sanje še naprej naša realnost, iščemo dodatnega strokovnjaka, informatika oz. PLM programerja v .net okolju, da se vključi v napredno misleči team IT oddelka našega naročnika, ki razvija in proizvaja naprave za farmacijo. Lahko ste informatik, ki ima izkušnje iz razvoja oz. konstrukcije, ali pa nekdanji inženir konstrukter, ki se je priučil informatike in je v PLM našel svojo strast.   

 

Ureditev in nadaljnji razvoj tega področja zagotavlja pozicijo našega naročnika med vodilnimi podjetji v industrijskem svetu, četudi je slovensko in šteje le 250 zaposlenih. A delo nikoli ni končano, sisteme izboljšujejo, želijo nadgradnjo, vi pa pri nas dobite možnost, da pustite velik pečat pri digitalizaciji na področju nadgradnje informacijskega dela Product Lifecycle Managementa. Moda ste danes zaposleni pri proizvajalcu SW rešitev, pa imate redko privilegij videti resnično delovanje sistema na dolgi rok, morda delate v branži, kjer vidite le razvojni ali pa le proizvodni cikel razvoja izdelka. Pri nas imate oboje, kar je za inženirja ali IT strokovnjaka največ, kar si lahko zaželi, če mu je dodana vrednost, ki jo ustvari s svojim delom pomembna. Delovno mesto je zanimivo tudi, če imate občutek, da so poti odločanja v vašem trenutnem predolge in želite organizacijo, ki je manj hierarhična in bolj hitra. Primerno je za kreativne in samoodgovorne ljudi.

 

Kot globalno razvojno in proizvodno podjetje ima naš naročnik v oddelku informatike 10 ljudi. Manjši del ekipe se že nekaj let ukvarja z razvojem PLM sistema. Iščemo strokovnjaka, ki bo s seboj prinesel izkušnje, hkrati pa še veliko večjo željo po učenju, da se boste učili in gradili skupaj. Podjetje uporablja open source programe po tudi inovativne »tailor made razvite«, ki so jih npr. finski vendorji dogradili prav za našega naročnika. Glavna vaša naloga bo povezovanje sistema v celoto in odprava zgodovinske delitve na dva dela. Po novem z najnovejšo programsko opremo bo npr. vsak var avtomatsko vnesen v sistem, prej so bili le vzorčni. Dvig transparentnosti in kakovosti je vrhunski! Tedensko boste na sestanku s ključnimi uporabniki prevetrili napredek, dobili dve nalogi (eno kompleksno, eno za zadovoljstvo) in nadaljevali šprinte. Glede na vaš interes vas bo podjetje vključevalo tudi v oddelek avtomatike, kjer razvijajo smart proizvodne sisteme kompleksnih pralnih linij.

 

PRIČAKUJEMO čim več od spodaj naštetega:

 • poznavanje delovanja CAD orodij, implementacija njihovih prilagoditev;
 • delo oz. morda celo sodelovanje pri vpeljavi PLM sistema;
 • implementacija vmesnikov med CAD, PLM in ERP sistemi;
 • poznavanje REST in Web Service API-jev;
 • izkušnje v programskem jeziku C# / .NET;
 • žilico oz. arhitekturno razmišljanje za načrtovanje baz (MS SQL);
 • vsaj tri leta intenzivnih delovnih izkušenj na tem področju;
 • analitičen pristop k reševanju problemov;
 • komunikativnost;
 • natančnost in zanesljivost pri delu;
 • sposobnost dela v timu;
 • sposobnost logičnega razmišljanja;
 • inovativnost;
 • znanje angleškega jezika

 

Pokličite nas na številko 040 837 726 za več info oz. čim prej pošljite vsaj stavek, ki pokaže interes za več informacij za delovno mesto s šifro 5657 oz. vašo prijavo in CV, na naslov prijave@trescon.si. Tako vas bomo lažje kontaktirali mi.  Lahko uporabite tudi prijavo preko Linkedin profila. Veseli bomo vaše pobude.


Ogled vseh prostih delovnih mest