TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Dober šiht na novem CNC laserju na Viču v Ljubljani m/ž

5467 –  Dober šiht na novem CNC laserju na Viču v Ljubljani m/ž

 

Delodajalec, ki vas želi zaposliti za nedoločen čas, če ste ustrezni in zainteresirani,  je priznano večje privatno podjetje s tradicijo in dobrim imenom ter fer odnosom do zaposlenih. Proizvaja vrhunske žare in različne druge kovinske serijske izdelke in tudi polizdelke, ki jih kupuje tako avto-industrija, kot igralništvo in kemija. V dislocirani enoti sredi Ljubljane, na Viču, deluje v dobro opremljeni in urejeni proizvodni hali manjši team petih oseb. Iščejo novega pridnega sodelavca, operaterja, ki bo delal na relativno novem CNC cevnem laserju, ki je specializiran za razrez in obdelovanje cevastih elementov.  

Delo je trenutno enoizmensko, od 7h do 15h, pričakuje se, da bo v roku pol leta ponovno dvoizmensko. Podjetje je vsa leta izplačevalo maksimalni regres, izplačuje maksimalno malico in seveda plača prevoz na delo. Plača je odvisna od izkušenj, vaše pridnosti in uporabnosti, dobiš lahko tudi do 1.300 - 1.800 EUR bruto, oz. z nagradami tudi več. Seveda če se izkažeš in ne prvi dan. Gre za res dober »šiht«, kjer plača že desetletja ni zamudila. Šteje pa natančnost, delavnost, odgovornost, lojalnost, kolegialnost, odkritost, pripravljenost priskočiti na pomoč in sposobnost videti delo, ter zanj zagrabiti. Pomembno je, da imaš izpit za viličarja, saj boš upravljal z odgovornim bočnim viličarjem. Prednost imajo osebe z izkušnjami, prijavite pa se lahko tudi, če ste že vsaj malo delali na CNC strojih, ste veliko doma delali na kmetiji ali kot mehanik ali kaj podobnega, a ste šele relativno na začetku formalne delovne poti. To delovno mesto bo na voljo zelo kratek čas, zato lahko dobiš več informacij na telefon 040 837 726.

 

Če vas zanima odlična zaposlitev za nedoločen čas s primernim plačilom, nam pošljite življenjepis na prijave@trescon.si z oznako kode 5623.


Ogled vseh prostih delovnih mest