TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Planer, koordinator, organizator servisnih aktivnosti v stabilni branži m/ž

Servis in prodaja klimatskih sistemov in naprav, Ljubljana

Imate vsaj nekaj izkušenj z organizacijo oz načrtovanjem in razporejanjem dela v servisni službi ali morda kot planer proizvodnje oz priprave dela? Ste tehnični in organizacijski tip človeka, človek, ki zna pomiriti včasih tudi neučakane in pomembne stranke? Morda ste celo zaposleni v  podjetju, ki deluje v HVAC segmentu ali  pa morda v manj stabilni tehnični dejavnosti? Za vas imamo zanimivo zaposlitveno priložnost kot koordinator del v servisu, v urejenem podjetju s tradicijo in priznanimi svetovnimi blagovnimi znamkami.

Za popolnitev 15 članske servisne ekipe iščemo osebo, ki bo znala optimalno razporejati delo serviserjev, odgovarjati na klice strank, ki potrebujejo redni servis, ali pa imajo intervencijo. Iščemo osebo, ki ima občutek za stroškovni vidik in čas, potreben za posamezno operacijo, saj boste po uvajanju sestavljali tudi predračune. Delo je primerno za tiste, ki vas veseli večopravilnost, torej nadzor in organizacija dela sodelavcev, dinamika s strankami in potreba po natančnosti v administraciji. Delo je seveda stresno, saj pri servisu večinoma rešujemo zadeve, ko se strankam mudi, a ravno servis je tisti, ki vpliva na to, da se stranke ponovno odločijo za nakup in je eden od dveh stebrov, na katerih stoji servisno prodajno podjetje. Tovrstno delo predstavlja stres le tistim, ki jim tako delo ne leži, ostali uživamo v dejstvu, da se strankam da ustreči, sodelavci pa zaradi dobre koordinacije vašega dela tudi z zadovoljstvom hodijo v službo.

Zakaj je to dobra zaposlitvena priložnost?

  • Delo v kolektivu, ki ima prihodnost, saj ima izjemno močan oddelek prodaje ter dolgoročne servisne pogodbe.
  • Delo, kjer korektni odnosi štejejo in se vzpostavlja dober team.
  • Delo v podjetju, katerega ime v branži stranke poznajo in je ugledno.
  • Plača, ki jo sestavlja fiksni in stimulativni del, na katerega imate dejansko lahko vpliv in ga delodajalec redno izplačuje. V tridesetih letih plača ni zamudila niti za dan.

Če imate vsaj srednjo šolo in vsaj leto izkušenj na podobnih delih, lahko so tudi iz študentskega obdobja, znate nekaj angleščine zaradi dodatnega tehničnega izobraževanja, če se najdete v zgoraj opisanih delih in imate dokazljivo dobo organizacijskih in komunikacijskih (telefon!) izkušenj, je tole karierni korak za vas.

POZOR: Razpis bo odprt zelo kratek čas, zato vas vabimo, da čim prej pošljete življenjepis in mail, v katerem predstavite, zakaj vas je razpis pritegnil in zakaj ste ravno vi primerni za to delovno mesto. Pri tem vas vabimo, da izpostavite, katera naša pričakovanja izpolnjujete in katera morate šele izgraditi.

Pokličite nas oz. pošljite vaše predstavitveno pismo in življenjepis z navedbo šifre delovnega mesta 5641, na naslov prijave@trescon.si. Veseli bomo vaše pobude.


Ogled vseh prostih delovnih mest