TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Interim direktor velikega logistično storitvenega podjetja m/ž

Logistika, Ljubljana

Imate izkušnje, voljo in čas, da veliko podjetje prepeljete iz točke A v točko B in ga v ustrezno fit stanju v dogovorjenem roku predate novim lastnikom? Naj poudarimo, da gre pri tem bolj za vzpostavitev zdravih jeder, nastavek razvojnih projektov, ne zmanjševanje in odprodajo po delih.  Za našega naročnika iščemo interim direktorja, ki se ne bo ustrašil izziva, a se hkrati zaveda svojega poslanstva in svoje začasne vloge.

 

Če ste sodelovali v projektih restrukturiranja, imate izkušnje vodenja srednje velikih in velikih podjetij,  morda podjetij, ki imajo centralo v tujini, v Sloveniji pa svoje enote in vam poročanje ne dela težav, bo morda to lahko zanimiv projekt in referenca na vaši karierni poti. Iščemo osebo, ki jo odlikuje interes za  razumevanje osnovnega poslanstva podjetja ter ambicija v tesnem sodelovanju z bodočim lastnikom dograditi poslovni model, ki »pijejo vodo«. Iščemo osebo, ki ima izrazito močno razvito področje razumevanja in postavljanja  KPI-jev, in ga finančno področje zanima prav toliko, kot tehnično. Kljub interim funkciji iščemo osebo, ki bo v podjetju s svojimi vrednotami kot so integriteta, odločnost, iskanje pozitivnega, poštenost, pragmatičnost in korektnost lahko vzor vodjem in zaposlenim. Kljub zahtevnemu položaju, v katerem se je podjetje znašlo, verjamemo, da bo vsak ustrezen interim manager lahko ključno vplival na to, v katero smer se bo zgodba razvila v prihodnosti. Tudi zato, ker bo znal oceniti in staviti na prave kadre, ki mu bodo na poti, v smislu upravljanja, lahko pomagali.

 

Veseli bomo vašega interesa po mailu oz. prijave na delovno mesto s šifro 5638 na naslov prijave@trescon.si. Zagotavljamo zaupnost.
Ogled vseh prostih delovnih mest