TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

HR generalist s strastjo do dela v mednarodnem IT okolju m/ž

Švicarsko IT inženiring podjetje, Ljubljana

Če ste radi zraven, ko se stvari gradijo in šele vzpostavljajo, vam nudimo priložnost za nadaljnji karierni korak v hitro rastočem mednarodnem podjetju, ki v Sloveniji ustanavlja svoje predstavništvo s 25 zaposlenimi. To je odlična priložnost, če ste se v večjem podjetju naučili temeljnih prvin kadrovskega področja (zakonodaje, kadrovskih sistemov) in dobrih praks s področja onboardinga, nagrajevanja zaposlenih ter oblikovanja pozitivnega delovnega okolja, pa bi dobre prakse radi prenesli na novo podjetje, ki bo odprto za vaše izkušnje, ideje in znanje. Ali pa ste vse to že sami pokrivali v manjšem podjetju, pa bi ob menjavi zaposlitve cenili, da imate podporo in nasvete petčlanskega mednarodnega HR teama v tujini, ki vam bo pomagal udejaniti zgodbo uspeha v Sloveniji. V obeh primerih iščemo sodobno, v mednarodni svet odprto osebo, ki razume svoje poslanstvo kot »business partner in podpora HR organizaciji« v podjetju.

Vaša naloga bo priprava in vzpostavitev vseh temeljnih HR procesov v podjetju, ki zaposluje šele 3 osebe in bo v roku enega leta zraslo na 20-25 zaposlenih. Zato bo vaša ključna vloga konstantna podpora uspešnemu onbordingu in celotni zaposlitveni dobi sodelavcev. Rekrutiranje zaposlenih, ki bodo v večji meri IT strokovnjaki, bo naloga druge osebe, vsekakor pa je nujno, da razumete zaposlitvene postopke in tudi znate prispevati tisti košček, ki ga kot ključni HR strokovnjak s procesi, osebno zavzetostjo, ustrezno plačno ponudbo in obračunom lahko. Slovenija ima svojo specifiko, ki jo je tujcem včasih težko razumeti, zato bo vaša vloga spojiti našo zakonodajo z modernimi globalnimi sistemi. Ob tem bo seveda ključno, kako boste vodstvu znali predstaviti in argumentirati dobre prakse, ki v Sloveniji delujejo. Delovno mesto je odlična odskočna deska, če si nekega dne želite nadaljevanja kariere v tujini s širokim izborom držav.

Iščemo:

 • Osebo z vsaj 2-3 letnimi izkušnjami s splošnega kadrovskega področja, s poudarkom na osnovnem delovnem pravu in osnovnimi sistemi nagrajevanja

 • Osebo, ki bo ključna podpora pri razvoju in izvajanju sistema nagrajevanja; zato pričakujemo tako strateško kot operativno širino.

 • Zaključeno fakulteto – predvidoma družboslovne smeri, lahko pa tudi tehnične ali IT, če bi želeli nadaljevati svoj razvoj v smeri splošne HR vloge in imate afiniteto do sistemov, pogodb, podpore.

 • V idealnem primeru nekaj izkušenj iz tujine ali dela s tujci.

 • Odprtost oz zanimanje za napredne tehnologije, IT področje – dovolj je, da v sebi premagate strah in se kot dober poslušalec in aktiven učenec, poznavalec deficitarnih poklicev, spustite v novo branžo, ki ima prihodnost.

 • Fleksibilnost za komuniciranje s timom v tujini s pomočjo sodobnih tehnologij.

 • Interes za to, da postanete ključna oseba v podjetju, ker povezujete zaposlene, sisteme in ker ste vedno tu, ko ljudje razmišljajo, na koga bi se s svojo pobudo ali dilemo s kadrovskega področja obrnili.

 

Kaj nudimo?

 • Zaposlitev za nedoločen čas, na področju in branži, ki raste in se hitro razvija, kar bo garantiralo, da vaš CV samo pridobiva na veljavi za prihodnost

 • Priložnost za hitro učenje mednarodnih praks in veliko polje za uveljavljanje lastnih predlogov

 • Korektno plačo, ki se jo bo z izkušnjami in rezultati dalo letno dvigovati

 • Priložnost biti del ožjega teama podjetja, ki šele nastaja

 

Vabimo vas, da čim prej pošljite kratek mail z vprašanjem ali znakom interesa oz vaše predstavitveno pismo in življenjepis z navedbo šifre delovnega mesta 5630, na naslov prijave@trescon.si. Lahko uporabite prijavo preko Linked in profila. Veseli bomo vaše pobude.


Ogled vseh prostih delovnih mest