TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Direktor prodaje, (m/ž)

Mednarodni zavarovalno-finančni koncern, Ljubljana

Naš naročnik je uspešna in stabilna mednarodna zavarovalno-finančna skupina, ki išče prvega človeka na čelu svoje razširjene ekipe v Sloveniji za področje prodaje. Pozicija je namenjena izkušenemu in predanemu vodji, strategu in operativcu, ki uživa v vodenju, dograjevanju organizacije, razvoju in motiviranju ekipe, hkrati pa bo tudi sam prispeval k osvojitvi novih velikih ključnih strank.  

Odgovorni boste za celotno prodajo, tako za lastno prodajno mrežo kot tudi zunanjo, pogodbeno. Postavljeno razvojno strategijo in poslovne prioritete boste učinkovito in odgovorno realizirali s podporo domače uprave in ekipe v tujini. Sčasoma bo vedno več prostora tudi za vaš doprinos na strateškem oziroma najvišjem nivoju podjetja. To je odlična priložnost, če ste dosegli svoj vrh v prodajni organizaciji podobnega tipa, tam pa nimate v letu ali dveh možnosti kariernega napredovanja na nivo uprave. To je tudi dobra priložnost, če ste delovali v slovenskem podjetju, a imate afiniteto do mednarodnega poslovanja in bi želeli pustiti sled tudi v evropskem prostoru. Morda pa delate v tujini in bi se radi vrnili v Slovenijo, pa še niste našli prave priložnosti?

Pošljite nam vašo prijavo, če:

-    vas fascinira trg finančnih in zavarovalnih storitev (izkušnje bodo prednost)
-    ste strateg in imate hkrati radi neposredni stik s trgom
-    radi razvijate organizacijo in ljudi 
-    se zavedate, kaj pomeni širiti tržni delež celo bolj kot rasti z novimi produkti
-    ste voditelj, ne zgolj manager
-    verjamete v svetovalno prodajo
-    imate dokazljive prodajne, organizacijske in voditeljske izkušnje iz preteklosti (vsaj 10 let)
-    imate dokončano univerzitetno izobrazbo
-    govorite tekoče angleško, morda tudi nemško ali italijansko (prednost!)
-    ste mobilni in pripravljeni potovati tako v tujino, kot tudi po Sloveniji 

Če ste v trenutku, ko se na trgu dogajajo pomembni premiki, tudi vi pripravljeni obrniti karierni list, pričakujemo vaše predstavitveno pismo in življenjepis v angleščini in slovenščini z navedbo šifre delovnega mesta 5610 čimprej na naslovu kadrovsko svetovalnega podjetja TRESCON d.o.o., email: pisarna@trescon.si.


Ogled vseh prostih delovnih mest