TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Vodja financ in kontrolinga v farmaciji (m/ž)

Multinacionalka, 50 zaposlenih v Sloveniji, Osrednja Slovenija

To je izjemna priložnost za vas, če vas privlači vodenje ekipe in odgovorno, samoiniciativno, relativno samostojno strokovno delo na področju financ in računovodstva. To je lahko nov karierni korak, če želite biti del globalne zgodbe v farmaciji in vas delo v mednarodnem okolju veseli in zanima.
Naš naročnik je uspešno mednarodno proizvodno podjetje s področja farmacije, ki izdelke razvija in proizvaja tudi v Sloveniji. Zaradi zmerne rasti in nadaljnjega razvoja podjetja v Evropi, za podjetje v Sloveniji iščemo vodjo področja financ, računovodstva in kontrolinga. Gre za samostojno strokovno vodenje vseh finančno računovodskih procesov in močan vpliv na optimizacijo ter organizacijo poslovanja s stališča proizvodnega kontrolinga. Iščemo osebo, ki rada vodi ljudi in procese, je globalno usmerjena in ima izkušnje in strast za branžo proizvodnih oz. industrijskih podjetij. Nudimo zaposlitev v branži, ki je dolgoročno stabilna.
Podjetje že nekaj let uspešno deluje v Sloveniji. Vzpostavljeni so procesi, sedaj pa je potrebno, da ti procesi zaživijo, da nosilci procesov razumejo svojo vlogo in vzročno posledično povezanost s finančnim poslovanjem v podjetju. Zato bo vaš glavni izziv, poleg operativnega vodenja področja financ, računovodstva in kontrolinga, prispevek k dobri organizaciji podjetja in optimizaciji različnih tokov. Neposredno boste vodili eno osebo, s svojo povezovalno vlogo pa boste posredno vodili več ljudi.
Vaše operativno delo bo vodenje poslovnih knjig, nadzor nad knjiženjem, obračun DDVja, plačilni promet in samostojna izdelava zaključnega računa, stroškovni kontroling (zaloge, mesečna prodaja, poraba budžetov po oddelkih) in pripravljanje različnih tedenskih, mesečnih in kvartalnih poročil, ki bodo v pomoč vodji obrata in odgovornim na globalnem nivoju. Vaša naloga bo sodelovanje z revizorji in davčnimi svetovalci. Podjetje je organizirano matrično, kar pomeni, da ste odgovorni vodji lokalnega proizvodnega obrata in finančnemu direktorju skupine.
Če imate najmanj VI. stopnjo izobrazbe ekonomske smeri, če dobro poznate računovodske standarde, imate vsaj 3 leta delovnih izkušenj na področju računovodstva, zaželeno v proizvodnem podjetju, ste vajeni sodelovanja s tujci in vam komunikacija v angleščini ne povzroča težav, imate dober občutek za številke in ste natančni, potem bomo veseli vaše prijave oz. kratkega klic na naš telefon, da ocenite, ali je vredno odzvati se našemu povabilu.
Vaše predstavitveno pismo in življenjepis z navedbo šifre delovnega mesta 5603, prosimo, pošljite čim prej na naslov prijave@trescon.si.
Ogled vseh prostih delovnih mest