TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Skrbnik ključnih kupcev – Key Account Manager (m/ž)

Terenska prodaja modernih rešitev za optimizacijo procesov v industriji, Štajerska regija ​​​​​​​

Poznate podjetja v industriji in razumete logiko proizvodnih procesov? So vam blizu izrazi kot so 5s ,»lean«, vitka logistika? Imate tudi izkušnje s prodajo ali pa veliko željo in talent za delo na tem področju?

Naš naročnik želi določeni skupini izdelkov in storitev iz svojega portfelja dodeliti posebno mesto v podjetju in oblikovati še močnejši specializiran oddelek. Kot skrbnik ključnih kupcev v tem specializiranem prodajnem oddelku boste:

  • načrtovali prodajne aktivnosti na območju severne Slovenije,
  • industrijskim podjetjem prodajali rešitve in storitve, ki temeljijo na sistemih KANBAN,  iSTORAGE, RFID itd.,
  • pridobivali nove stranke (»hunting«),
  • negovali odnose z obstoječimi strankami (»farming«),
  • imeli podporo utečene zaledne pisarne,
  • prvo leto zaposlitve namenili predvsem spoznavanju posla, saj naročnik razume, da je za doseganje rezultatov potreben čas,
  • delovali v podjetju znotraj stabilnega mednarodnega koncerna,
  • del strokovno podkovane in pozitivno naravnane ekipe, ki jo povezuje timski duh in kolegialni odnosi.

Prednosti sistemov, ki jih boste nudili trgu, so ključne za vsa industrijska podjetja, ne glede na branžo. Prodaja storitev, ki prinašajo velike spremembe v podjetje, zahteva drugačno prodajno strategijo, ki temelji na komunikaciji z »odločevalci« na različnih nivojih podjetja in tega se vi zavedate. Rezultati uporabe storitev in rešitev se bodo vašim kupcem nemudoma odrazili v ključnih kazalnikih uspeha, zato bo ob vaši ustrezni predstavitvi in zastavljanju pravih vprašanj, prodaja stekla. Vplivali boste na nabavno logistični proces, npr. na zmanjšanje števila dobaviteljev, vašim kupcem bodo padli predvsem stroški drobnih C elementov, ki jih imajo v podjetjih kar za 50% itd. Omogočili boste avtomatsko naročanje iz e-skladišča in vplivali na vitkost logistike v vseh pogledih. Kupcem boste lahko ponudili kar sedem različnih variant rešitev, najbližja konkurenca nudi le eno.

Sedaj imate priložnost, da naredite korak naprej v smeri, ki združuje obe vaši strasti – tehniko in prodajni stik s slovensko industrijo. Vašo prijavo z navedbo šifre delovnega mesta 5598, nam pošljite čim prej na email: pisarna@trescon.si. Lahko nas tudi na kratko pokličete, da se odločite za prijavo ali ne.


Ogled vseh prostih delovnih mest