TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Vodja regionalnega prodajnega teama (m/ž)

Prodaja inoxa in aluminija industriji, osrednja, južna in zahodna Slovenija

Mala, petčlanska, dislocirana enota v osrednji Sloveniji potrebuje vodjo in potrebuje osebo, ki bo telefonski način prodaje spremenila v kombinacijo terenske in zaledne, k rešitvam usmerjene prodaje. 

Če ste bili uspešen prodajalec aluminija oz. inox materialov, potem veste, da področje raste, da pa je ključno, kako dobro zaledje imaš in kakšen je tvoj team. Centrala našega naročnika je močna, stabilna, dobro zasidrana v slovenski industriji, a določeni regionalni deli so slabše pokriti, saj so terenski način prodaje industriji in obrtnikom premalo spodbujali. Z vašim prihodom v samostojno enoto boste imeli možnost postati vodja, ki določa plan za regijo in ga realizira s teamom, ki si ga boste sami (lahko tudi na novo) oblikovali.

To je priložnost za vse, ki se vidite v kombinaciji prodaje in vodenja. To je nenevaren skok napredovanja na karierni poti, če bi se želeli preizkusiti v vlogi vodenja enote. Nenevaren zato, ker je team relativno majhen in se z majhnimi koraki in spremembami, znanjem in dobrim delom da hitro doseči rezultat. To je priložnost za vas, če ste nekje pridobivali izkušnje in znanje, tega pa zaradi odnosov, zatečenega stanja, zasedenih delovnih mest zaradi priviligirancev, niste mogli izkoristiti. Je tudi priložnost, da v trgovini z metali ne štartate z nule, čeprav bi vas to mikalo, če bi imeli dovolj finančnih sredstev.

Naloge:

  • Pregled in dopolnitev plana
  • Pregled in ocena trenutnih zaposlenih, eventuelne spremembe v teamu v roku treh -šestih mesecev
  • Obiski kupcev in sklepanje prodajnih pogodb z obstoječimi in novimi kupci
  • Odgovornost za celoten promet enote
  • Približno tri dni terena na teden
  • Prenos znanja in izkušenj na zaposlene v teamu
  • Po potrebi prevetritev sistema nagrajevanja v enoti

Če imate izkušnje na področju te branže in vsaj pet let izkušenj, odlične prodajne rezultate, radi zastavljate cilje in jih dosegate, imate vodstveno žilico, cenite podporo iz centrale, ste pripravljeni na terensko delo, potem bomo veseli vaše prijave.

Vaše predstavitveno pismo in življenjepis z navedbo šifre delovnega mesta 5596, prosimo, pošljite čim prej na naslov prijave@trescon.si.


Ogled vseh prostih delovnih mest