TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Aplikativni inženir za »Factory automation« (m/ž)

Sistemski integrator in specialist proizvodnje informatike, Ljubljana

Če se vidite v teamu, ki je prispeval, da so najhitrejši, dinamični prestižni avtomobili opremljeni z modernimi, uporabnimi ekrani, ki voznikom omogočajo varno, ekološko in predvsem užitkov polno vožnjo, potem imamo delovno mesto za vas. Proizvodnja teh pametnih naprav je vrhunsko zahtevna in naš naročnik s koncipiranjem in izvedbo procesov ter proizvodnih linij poskrbi, da se tovrstne in tudi druge naprave lahko izdelajo. Iščemo izkušenega aplikativnega inženirja, ki bo kot del teama, lahko tudi projektni vodja, sodeloval pri procesih snovanja in realizacije pametnih tovarn, predvsem na področju industrijske avtomatike in robotizacije. Projekti so globalni, nekaj zanimivih je tudi v Sloveniji.

Vaša vloga bo točno definirana šele po tem, ko nam boste predstavili svoje izkušnje in katero področje vas najbolj zanima. V več teamih je mesto za vas, če ste izkušen programer in imate izkušnje z zagonom sistemov. Nujno je poznavanje krmilnikov Siemens oz. Rockwell Automation. Pomembne so tudi vaše izkušnje z merilno tehniko, aktuatorji in industrijskimi komunikacijskimi sistemi. Dodaten plus je vaš interes oz. izkušnje s področja programiranja nadzornih sistemov.

Naš naročnik je s svojo fleksibilnostjo in odzivnostjo pomemben dobavitelj proizvodnih podjetij Tier 1 avtoindustrije in pogosto prekaša večjo evropsko konkurenco. Za pestrost in širino pa poskrbijo projekti tudi v drugih industrijah, če vas le-te privlačijo bolj kot avtomobilska. Količina službenih poti se v podjetju prilagaja interesom in življenjskemu ciklu zaposlenih.

Če imate elektro izobrazbo smer avtomatika ali drugo ustrezno teoretično zanje ter vsaj pet let izkušenj, predvsem pa strast do programiranja in razvoja rešitev na področju industrijske avtomatizacije, ste pripravljeni na terensko delo tudi v tujini, ste vajeni sodelovanja s tujci in vam komunikacija v angleščini/nemščini ne povzroča težav, potem bomo veseli vaše prijave.

Vaše predstavitveno pismo in življenjepis z navedbo šifre delovnega mesta 5595, prosimo, pošljite čim prej na naslov prijave@trescon.si.


Ogled vseh prostih delovnih mest