TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Junior aplikativni inženir avtomatizacije (m/ž)

Sistemski integrator in specialist proizvodnje informatike, Ljubljana

Si želite že delno pridobljene izkušnje oz. velik interes na področju avtomatizacije uporabiti pri delu na projektih za velike »playerje« v avtomobilski industriji? Vas privlači tujina, a se ne bi selili, bi pa vseeno delali na mednarodnih »greenfield« projektih?

Ponujamo vam priložnost, da to storite pod okriljem uveljavljenega dinamičnega slovenskega podjetja s 150 zaposlenimi. Podjetje je s svojo fleksibilnostjo in odzivnostjo pomemben dobavitelj pri izgradnji in avtomatizaciji proizvodnih linij in procesov v tovarnah, ki so v prvi vrsti Tier 1 dobavitelji avtoindustrije. To pomeni, da gre za priložnost pustiti pečat in sodelovati pri najbolj prestižnih projektih, saj se avtomobilska industrija glede okoljske naravnanosti precej spreminja. Za pestrost in širino pa poskrbijo projekti tudi v drugih industrijah, če vas le-te privlačijo bolj kot avtomobilska.

Vaše delo bo sodelovanje v projektnih teamih pri vseh fazah, od kreativnega snovanja idej do montaže proizvodne linije. Pridobili in poglobili boste izkušnje z merilno tehniko in krmilnimi sistemi, npr. Siemens in Rockwell Automation, programiranjem nadzornih sistemov (SCADA), zagonom sistemov in pripravo vseh potrebnih specifikacij ter dokumentacije.

Podjetje vodi ekipa z vizijo. Sodelavce v timu povezuje srčnost in predanost delu. Če bo prišlo življenjsko obdobje, ko vam tujina ne bo več ustrezala, ima podjetje veliko projektov tudi doma.

Če imate najmanj VI. stopnjo elektro izobrazbe, smer avtomatika ali podobno izobrazbo ter nekaj izkušenj, predvsem pa strast do programiranja in razvoja rešitev na področju industrijske avtomatizacije, ste pripravljeni na terensko delo tudi v tujini, ste vajeni sodelovanja s tujci in vam komunikacija v angleščini ne povzroča težav, potem bomo veseli vaše prijave.

Vaše predstavitveno pismo in življenjepis z navedbo šifre delovnega mesta 5593, prosimo, pošljite čim prej na naslov prijave@trescon.si.


Ogled vseh prostih delovnih mest