TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Računovodja v mednarodnem podjetju (m/ž)

Avto industrija, 50 zaposlenih, Dolenjska

Naš naročnik je uspešno mednarodno proizvodno podjetje z Dolenjske, ki izdeluje izdelke za avtomobilsko industrijo. Ponosni so na svojo zmerno rast, urejene finance, dober renome pri kupcih in dobaviteljih ter svojo plačilno disciplino. Podjetje išče osebo, ki bo skrbela za računovodstvo ter kontroling in bo desna roka vodji obrata, vodila pa bo eno osebo. Strokovni sogovornik bo funkcijski vodja v tujini, ki ga v podjetju cenijo in je z njim užitek sodelovati.

Vaša glavna naloga bo vodenje računovodstva, kar pomeni vodenje poslovnih knjig, knjiženje in kontiranje, obračun DDVja, plačilni promet in samostojna izdelava zaključnega računa in obračunov. Pomemben del vaših nalog bo tudi stroškovni kontroling in pripravljanje različnih poročil, ki bodo v pomoč vodji obrata in lastnikom v matičnem podjetju v tujini. Vaša naloga bo komunikacija z zunanjim dobaviteljem, ki obračunava plače in nudi davčno svetovanje. Podjetje je organizirano matrično, kar pomeni, da ste odgovorni vodji proizvodnega obrata in tudi finančnemu direktorju skupine.


To je izjemna priložnost za vse, ki jih privlači samostojno delo, ki želijo biti del mednarodne zgodbe in jih delo v mednarodnem okolju veseli in zanima. Če ste radi del manjšega lokalnega, a velikega globalnega teama, vam je računovodstvo blizu in seveda odlično poznate slovenske računovodske standarde, finančne analize in poročila pa z veseljem pripravljate in jih znate predstaviti in zagovarjati še tako pomembnim lastnikom, seveda v angleščini, je to pravo mesto za vas.  

Če imate najmanj VI. stopnjo izobrazbe ekonomske smeri, če dobro poznate računovodske standarde, imate vsaj 3 leta delovnih izkušenj na področju računovodstva, zaželeno v avto industriji, ste vajeni sodelovanja s tujci in vam komunikacija v angleščini ne povzroča težav, imate dober občutek za številke in  ste natančni, potem bomo veseli vaše prijave oz. kratkega klic na naš telefon, da ocenite, ali je vredno odzvati se našemu povabilu.

Vaše predstavitveno pismo in življenjepis z navedbo šifre delovnega mesta 5592, prosimo, pošljite čim prej na naslov prijave@trescon.si.


Ogled vseh prostih delovnih mest