TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Strateški skrbnik znamke in vodja marketinga (m/ž)

Mednarodno podjetje v družinski lasti, globalni proizvajalec izdelkov s področja gradbene kemije

​​​​​​​Naš naročnik je eno izmed podjetij, ki funkcijo marketinga razume kot vezni člen med oddelkom za raziskave in razvoj ter oddelkom za prodajo; beleži vrhunske poslovne rezultate, visoko rast in nadpovprečno dodano vrednost na zaposlenega. So v obsežnem investicijskem ciklu ter imajo jasno začrtano strategijo krepitve lastnih blagovnih znamk.

Vaše poslanstvo bo skrbeti za (od mednarodne skupine neodvisno) marketinško strategijo in upravljanje z blagovnimi znamkami (brand management) ter ustrezen prenos v komunikacijsko strategijo in operativni načrt. Vodili boste trenutno ekipo petih sodelavcev in jo še nadgradili ter koordinirali marketinške aktivnosti na tujih trgih. Skrbeli boste za marketinške aktivnosti ob lansiranju novih izdelkov, tako off- kot on-line, tuji vam ne bodo ogledi prodajnih mest in znali se boste odločati za optimalen medijski splet pri vsakokratnih aktivnostih. Na nivoju korporativne znamke bo vaša skrb tudi interno komuniciranje in krepitev znamke delodajalca.

Če vam močna konkurenca predstavlja poslovni izziv in so za vas obiski tujih trgov samo po sebi umevni ter se to združuje z vašo izrazito strastjo in razumevanjem pomena močne blagovne znamke – ste pravi za nas. Če razumete, da lahko vaše delo obrodi odlične rezultate le ob tesnem sodelovanju z ekipo R&R ter s prav tako tesnim sodelovanjem z ekipo prodajnikov – ste pravi za nas. Če se radi nenehno učite, imate veselje do dela z ljudmi, dobre komunikacijske in povezovalne veščine ter sposobnost navduševanja – ste pravi za nas. Če vas veselijo službena potovanja in možnost izobraževanja (tudi v tujini) – ste pravi za nas

Pričakujemo, da imate za seboj vsaj pet let izkušenj v marketingu in z upravljanjem blagovnih znamk, da govorite tekoče angleško in morda tudi srbo-hrvaško ter imate zaključeno VI. ali VII. stopnjo izobrazbe ustrezne smeri in vozniški izpit B kategorije. Ponujamo vam zavidljivo delovno okolje s sproščeno kulturo, z možnostjo napredovanja v globalnem koncernu, stimulativne finančne pogoje, sodelovanje na sestankih strateškega kolegija ter predano podporo direktorja podjetja in neposredno nadrejenega.

Veseli bomo vaše prijave, če sta vam branding in marketing zapisana v krvi ter cenite možnost samostojnega strateškega razmišljanja znotraj mednarodnega podjetja in dejstvo, da so rezultati vašega dela takoj vidni.

Pošljite svoj življenjepis in povezavo na vaš LinkedIn profil s pojasnilom, zakaj vas je delovno mesto pritegnilo, na pisarna@trescon.si. Ob prijavi navedite šifro 5590. Zagotavljamo zaupnost.

Spletna prijava
Ogled vseh prostih delovnih mest