TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Skrbnik ključnih kupcev v industriji (m/ž)

Terenska prodaja modernih rešitev za optimizacijo procesov v industriji, Štajerska regija ​​​​​​​​​​​​​​

Naš naročnik želi določeni skupini izdelkov in storitev iz svojega portfelja dodeliti posebno mesto v podjetju in oblikovati še močnejši specializiran oddelek. Iščemo osebo tega specializiranega oddelka, ki ji bo v veselje izkoristiti že obstoječe prodajne kontakte podjetja, hkrati pa bo brez težav odpirala nove priložnosti. Kombinacija »farming« in »hunting« prodaje za območje severne Slovenije. Iščemo začetnika, ki se je pripravljen hitro učiti, ali izkušeno osebo, ki bo štartala višje. Sedaj imate priložnost, da naredite korak naprej v smeri, ki združuje obe vaši strasti – tehniko in prodajni stik s slovensko industrijo.

Prednosti sistema, ki ga boste nudili trgu, so ključne za vsa industrijska podjetja, ne glede na branžo. Rezultati uporabe se bodo vašim kupcem nemudoma odrazili v ključnih kazalnikih uspeha, zato bo ob vaši ustrezni predstavitvi in zastavljanju pravih vprašanj, prodaja stekla. Vplivali boste na nabavno logistični proces, npr. na zmanjšanje števila dobaviteljev. Vašim kupcem bodo padli predvsem stroški drobnih C elementov, ki jih imajo v podjetjih kar za 50%, preko RFID čipov boste omogočili avtomatsko naročanje iz e-skladišča, nudili širok asortima in vplivali na vitkost logistike v vseh pogledih. Kupcem boste lahko ponudili kar sedem različnih variant rešitev, najbližja konkurenca nudi le eno.

Poznate podjetja v industriji in razumete logiko proizvodnih procesov? So vam blizu izrazi kot so 5s ,»lean«, vitka logistika? Imate tudi izkušnje s prodajo ali pa veliko željo in talent za delo na tem področju? Zavedate se, da zahteva prodaja takšnih storitev, ki prinašajo velike spremembe v podjetje, drugačno prodajno strategijo, ki temelji na komunikaciji z »odločevalci« na različnih nivojih podjetja. Kot skrbnik ključnih kupcev boste zadolženi za negovanje odnosov z obstoječimi strankami, poleg tega pa tudi za pridobivanje novih strank. Tako kot vi, tudi naročnik razume, da je za to potreben čas in temu bo namenjeno uvajalno obdobje.

Vašo prijavo z navedbo šifre delovnega mesta 5587, nam pošljite čim prej na email: pisarna@trescon.si. Lahko nas tudi na kratko pokličete, da se odločite za prijavo ali ne.

Spletna prijava
Ogled vseh prostih delovnih mest