TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Svetovalec za informacijsko tehnologijo (m/ž)

Mednarodna organizacija s slovenskim predstavništvom v Ljubljani

Ste pri svojem delu radi analitični? Vam je blizu algoritemski način razmišljanja? Vidite gozd in razumete pomen vsakega posameznega drevesa? Ste pa naveličani neusmiljene dirke za rezultati, ki jih narekujejo korporacije?

Naš naročnik je podjetje, kjer boste lahko dokazali, da znate prepoznavati procese in sisteme, jih znate zapisati in tudi razložiti. Vsebinsko boste vodili zelo raznolike procese, od proizvodnih do storitvenih, razumeti pa boste morali arhitekturo celotnih sistemov.

Če imate vsaj 5 let delovnih izkušenj z vodenjem projektov, vaše 'ozadje' pa je informatika, ste lahko pravi za novega sodelavca v obstoječi odlični ekipi.

Pričakujemo, da:

- imate VII. stopnjo izobrazbe (smer informatika – računalniška, organizacijska, ekonomska, tehnično inženirska, matematika…)

- poznate sodobne trende digitalizacije

- dodobra obvladate programska orodja v okolju Windows, po možnosti pa poznate tudi orodja za upravljanje z bazami podatkov, razumete podatkovne modele ter XML tehnologije in programske jezike

- obvladate osnovno razumevanje ekonomskih principov

- ste vedoželjni in razgledani ter dovolj prilagodljivi, da znate vsebinsko razumeti povsem različne branže

- ste vešči komuniciranja z naročniki in  zunanjimi sodelavci

- govorite tekoče angleško

- znate sodelovati z ekipo, hkrati pa ste samostojni

- se radi nenehno učite in napredujete, vedno iščete boljšo pot in vam optimiranje procesov predstavlja odličen izziv

Delovno okolje je urejeno in prijetno, z razumevanjem za ravnovesje med poslovnim in zasebnim življenjem. Čaka vas sistem uvajanja in uvodnega izobraževanja, primerno plačilo ter prijazna ekipa.

Pošljite svoj življenjepis, lahko tudi povezavo na vaš LinkedIn profil, s pojasnilom, zakaj vas je delovno mesto pritegnilo, na pisarna@trescon.si. Ob prijavi navedite šifro 5584. Zagotavljamo zaupnost.

Spletna prijava
Ogled vseh prostih delovnih mest