TRESCON Linz
TRESCON St. Pölten
TRESCON Salzburg
TRESCON Ljubljana
TRESCON Bratislava
TRESCON Brno

Arhitekt in skrbnik podatkovnih baz, m/ž

Globalno razvojno in proizvodno podjetje z atraktivnim končnim izdelkom za razvite trge, okolica Ljubljane ​​​​​​​

Nudimo poslastico za nekoga, ki bo ob trenutnem naprednem sistemu podatkovne baze ugotovil, da smo izrabili šele 10% možnosti. Kako zagotoviti ustrezno hitrost dostopa vsem uporabnikom in optimizirati podatkovni sistem, da bo podprl hitro rastoče število polnilnih postaj za polnjenje električnih avtomobilov širom po svetu? Kako dinamično zasnovati in graditi strukturo baze, da boste kot arhitekt z vključitvijo potencialnih novih funkcionalnosti korak pred produktnim vodjo, ki jih šele razvija? Katere dele avtomatizirati in kako operativno vzdrževati bazo? Imeti podatkovna skladišča v oblaku pri globalnih ponudnikih ali graditi svoja? Vas zanima vsebina, zato da lahko razvijate nove podatkovne modele in pišete logiko za celovit vsebinski podatkovni proces? Gre za proces uporabnik – avto – polnilna postaja – dobavitelj energije – plačilni sistem / banka – omrežje, regulatorji in vaš potencialni novi delodajalec. Če bi radi iskali odgovore na zastavljena vprašanja, potem je to delovno mesto lahko pravi užitek za vas.

Naš naročnik je rastoče visokotehnološko slovensko podjetje, prisotno v Evropi in Aziji. Sodeluje z največjimi evropskimi podjetji in ima močno razvojno raziskovalno ekipo z 10 letnimi izkušnjami in trajno vključenostjo v projekte Horizon 2020. Neposredno prispeva k trajnostni spremembi emisij v okolje. Panoga in podjetje bo raslo tudi v recesiji. Vaše delovno mesto bo v neposredni bližini vodstva, kar vam zagotavlja, da bo vaš prispevek viden in hitro opredmeten v končnem izdelku. V podjetju boste imeli veliko zahtevnih sogovornikov od devopsa do produktnih vodij in programerjev. Prijetno delovno okolje, napredna HW in SW oprema, vodje z vizijo, izkušnjami in občutkom za ljudi, lokacija, ki zaobide prometne konice, so garancija, da se boste v službi dobro počutili.

Veseli bomo vašega interesa in prijave, če imate čim več od spodaj naštetega:

  • Imate izkušnje z operativnim delom v baznem sistemu MSSQL, morda poznate celo noSQL baze

  • Poznate orodja in koncepte za optimizacijo baz

  • Za rudarjenje uporabljate oz. poznate koncepte, orodja in sisteme Datawarehouse, OLAP, BI, MDX poizvedbe, Integration services, modeliranje ETL paketov, Elastic Search in Big data services zunanjih ponudnikov

  • Morda poznate caching sisteme

  • Se zavedate pomena dobre vizualizacije rezultatov rudarjenja in pomena ustrezne interpretacije

  • Vam je pomembna urejenost in enostavnost baz in sistema, kar je podlaga varovanju podatkov in zagotavljanju revizijske sledljivosti

  • Je varovanje podatkov in celotna skrb procesov v zvezi s tem, za vas osnova dobrega delovanja

Vaše predstavitveno pismo in življenjepis, prosimo, z navedbo šifre delovnega mesta 5569, pošljite čim prej na naslov kadrovsko svetovalnega podjetja TRESCON d.o.o., email: pisarna@trescon.si. Lahko nas tudi na kratko pokličete, da se odločite za prijavo ali ne.


Ogled vseh prostih delovnih mest